Home » Gastenboek

Krijgt u les van mij of heeft u les van mij gehad en wilt u ook anderen enthousiast maken voor het zelf leren maken van kleding? Laat dan hier een reactie achter in mijn gastenboek!

Reactie plaatsen

Reacties

willa van alphen
5 jaar geleden

al jaren volg ik naailes bij Gien met heel veel plezier, het is er gezellig en zij is rustige geduldige lerares. Geeft goed advies.

Pauline
5 jaar geleden

Met heel veel plezier een aantal jaren lessen gevolgd. Een lange tijd gestopt, zelf de draad nu weer opgepakt en alles wat ik geleerd heb zit er nog steeds in. Ik hoop binnenkort weer tijd te hebben om terug te komen. Er is nog meer te leren en natuurlijk sommige dingen die ik al geleerd had toch weer even herhalen. En bij Gien kan dat want die is heel geduldig :-)
Hopelijk tot gauw!
Groetjes Plien

Corrie
5 jaar geleden

Hoi Gien wat ziet dat er goed uit. Het is altijd Gezellig . En de Koffie is altijd lekker . Met een koekje er bij .Ik wens jullie fijne Feestdagen . Groetjes.✂️✂️✂️

Alma
5 jaar geleden

Ha Gien, wat een mooie, duidelijke website. Al jaren kom ik met plezier naar de les vanwege de gezellige ongedwongen sfeer!

Kitty Kuipers
5 jaar geleden

Met veel plezier kom ik naar jouw prettige en gezellige naailessen. Even een paar uurtjes creatief bezig zijn en ook lachen! Je geeft technische én handige tips waar ik blij van word. Kortom een ochtend ontspannend naaiplezier die ik niet wil missen.

Joske Werner
5 jaar geleden

Al jaren kom ik bij Gien, het is gezellig en leuk en een heerlijk moment helemaal voor jezelf, geen gedoe van werk of gezin.
Het tempo waarin je werkt bepaal je helemaal zelf en heb je hulp nodig dan is Gien beschikbaar.

Nanja Giesbert-de Haan
5 jaar geleden

Hoi Gien, wat een mooie website! Ik kom al sinds 2012 op les, met een korte pauze toen ik net mama geworden was, maar ik vind het heerlijk en is echt mijn hobby avondje! Lekker aan een leuk kledingstuk voor mezelf of mijn dochtertje werken, goed advies en hulp van jou krijgen en met de andere dames kletsen. Ik heb het reuze naar me zin bij je en hoop voorlopig nog te mogen blijven lessen!

Viviane de Groot
5 jaar geleden

Hoi Gien,
In 2009 heb jij mij leren naaien, helaas moest ik stoppen omdat we naar het zuiden van het land verhuisden. Maar ik denk nog vaak aan de tips die je gaf als ik weer eens de tijd neem om iets te maken.
Leuk om te zien dat je nu zelfs een website hebt! Ga zo door!
Groet,
Viviane de Groot

Rianne
5 jaar geleden

Ha Gien,
Wat is je website prachtig geworden! Ziet er professioneel en heel gezellig uit! Precies zoals je lessen zijn;-). Ik heb al ontzettend veel van je geleerd de afgelopen jaren. Ik hoop nog vele jaren door te kunnen gaan! Voor nu een fijne vakantie en we hopen tot in januari!
Groetjes Rianne

Riekje
5 jaar geleden

Wil je zelf kleding maken en gezelligheid combineren? Dan is naailes bij Gien een echte aanrader!
Gien, ik heb al enorm veel van je geleerd en ik hoop dat je nog vele jaren doorgaat met de naailessen!